Ambassadører

Udover klubbens CSR-projekter, så påskønnes det også, når klubbens spillere engagerer sig i lokalsamfundet. Følgende spillere har i deres fritid valgt at påtage sig ansvaret som ambassadør for en forening:

   

NHC1371654.jpg

Awer Mabil: Barefoot to Boots

Sammen med sin bror, Awer Bul, og forretningsmanden, Ian Smith, startede Awer Mabil i 2014 foreningen, Barefoot to Boots. Fodbolden er rammen om foreningen, hvor der leveres fodboldstøvler, bolde og fodboldtrøjer til flygtningelejre i Kenya, men de hjælper også til sundhed, computere og bøger til skoler og medicinalbehandling. Flygtningene spiller normalt i bare fødder – deraf foreningens navn – men udover fodboldstøvler giver initiativet også glæde og forbedrer sundheden for dem, der lever i flygtningelejrene.

- Jeg gør det, fordi jeg selv var født i en flygtningelejr, men ikke alle får samme mulighed som mig, der flyttede til Australien og blev fodboldspiller. Jeg håber, at jeg ved at repræsentere dem er med til at give flygtninge muligheden for at følge deres drømme. Jeg føler mig meget heldig ved at have fået den mulighed, og jeg håber, at jeg inspirerer andre til at se, at muligheden er der, siger Awer Mabil.

Du kan læse mere om Barefoot to Boots her