Esbjerg Sports College

Esbjerg Sports College tilbyder syv forskellige elite sportsgrene. Colleget ønsker at skabe Danmarks bedste rammer for unge talenter, som har brug for bolig, og de ydelser der naturligt er en udfordring, når unge mennesker flytter hjemmefra. Her tænkes på kost, praktiske gøremål, sociale aktiviteter, trygge rammer og vejledning med hensyn til uddannelse og andre af dagligdagens udfordringer.
 
Kulturen i Esbjerg Sports College er kendetegnet ved social ansvarlig, seriøsitet, høj kvalitet, engagement, respekt, en høj grad af vinderkultur med udgangspunkt i eleverne som hele mennesker.

Esbjerg Sports College er opført i 2014 og har plads til i alt 30 elever.

Colleget er centralt placeret, så eleverne for mulighed for at bo lige op ad træningsfaciliteterne. Det er et 11 etagers højhus med 1½- og 2-værelses lejligheder. Der er indrettet et stort fællesrum i tagetagen. Her er der et dejligt stort køkken/alrum, som er samlingsstedet efter skole og træning. Køkken/alrum indeholder køleskab, komfur, opvaskemaskine og mulighed for aflåste skabe og skuffer. Desuden er der en stor tagterrasse med byens bedste udsigt. Der er porttelefon /udgangskontrol i forhallen samt fælles vaskerum i stueetage og cykelkælder.

Lejlighederne er mellem 28 m2 og 32 m2. Der er naturligvis eget bad & toilet og lejlighederne indeholder både køleskab & komfur. Alle lejlighederne har kabel-tv og internetopkobling. (fjernsyn er ikke en del af indretningen). Til hver lejlighed er der et lille depotrum i kælderen. Lejlighederne er ikke møbleret, så du har mulighed for selv at sætte dit præg på din lejlighed.

Se mere her