Ny SFS billetløsning

Vi vil gerne sige tak for opbakningen i denne sæson og på gensyn til en ny og spændende sæson på Blue Water Arena, hvor EfB som noget nyt tilbyder samarbejdsklubber en større og fleksibel billetpakke.

SFS Voucher konceptet lægges på hylden

Vi har i SFS udvalget og i EfB evalueret konceptet med SFS Vouchers, og konstateret at udnyttelsesgraden var for lav. Derudover viser det sig, at antallet af ungdomsspillere, som havde bestilt et SFS Voucher kort, var forsvindende lille i forhold til, hvor mange ungdomsspillere der er i SFS-regi i alt.

Denne evaluering - og ved at lytte til klubbernes ønsker om øget fleksibilitet og større mængdebestillinger - har søsat et nyt flot tilbud til alle klubber, som er medlem af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

I sæsonen 2015/2016 får alle SFS-klubber tilbudt følgende:

  • En fleksibel billetpakke med billetter reserveret til Regionens Dag om foråret (til forældre, trænere osv.), samt billetter som klubben selv kan fordele efter eget ønske, med mulighed for entré til 10-12 udvalgte hjemmekampe i sæsonen. Den enkelte klubs SFS-kontaktperson har råderet over disse billetter og står for den lokale billetfordeling.
  • Billetterne er ikke møntet på en speciel aldersgruppe, det vil sige både børn og voksne kan få glæde af dem.
  • Sæsonkort for børn U/17 år på SE-tribunen / D-tribunen koster i sæsonen 2015/2016 kun kr. 200, hvilket vi opfordrer alle unge i SFS til at benytte sig af via www.efbbillet.dk/kort. Billetprisen pr. kamp for børn U/17 år på SE-tribunen / D-tribunen vil fortsat være kr. 30,-
  • Sæsonkortet åbner muligheder for alle de fordele som almindelige sæsonkortholdere har i form af bl.a. gratis entré for børn i Legeborgen Varde, adgang til specialarrangement på Blue Water Arena, rabat på værdikuponer til pølser/drikkevarer, to yderligere billetter til udvalgt Alka Superliga kamp i efteråret 2015, rabat på udvalgte drikkevarer i EfB Caféen.

Ved alle arrangementer i SFS-regi, herunder indmarch, straffespark i pausen, Regionens Dag, stormøder, kurser, udvalgte talenttræninger, som er bygget op omkring en hjemmekamp med EfB, vil deltagerne blive tilbudt en billet til den aktuelle kamp.

Vi ser frem til at kunne give de mange unge i SFS en fortsat god og billig fodboldoplevelse på Blue Water Arena.

OBS: EfB opfordrer til, at hver enkelt spiller modtager en kopi af denne skrivelse og at denne nyhed kommer rundt i alle afkroge af klubben, således at alle får glæde af det.