Organisation

Eliteudvalget er samarbejdsfladen med EfB Amatør. Her diskuteres og implementeres træningsindhold i forhold til børnefodbolden. Her er børnekonsulenter tilknyttet årgangene under U12 som fagligt ansvarlige for aldersgruppen U6-U9 og U10-U12. Disse indgår i fagligt udvalg og er ansvarlige for udvikling af miljøet.

Niels Erik Søndergård

Overordnet ansvarlig for ungdomseliten med titlen af ungdomselitechef. Ansvarlig for udarbejdelse af visioner og strategier, samt overordnet ansvarlig for A+ projektet, Sydvestjysk Fodbold Samarbejde, U19 Liga-holdet og U17 Liga-holdet.

Dan Guldager

T-licens ansvarlig og faglig ansvarlig for træningen i U13-U15 samt medansvarlig for træningen af udvalgte spillere i aldersgruppen, der deltager i morgentræning to gange om ugen.
Indgår desuden som ansvarlig for denne gruppe i EfB's trænergruppe samt i udviklingsgruppe med A+træneren og ungdomselitechefen. Han er desuden sportslig og uddannelses ansvarlig i relation til SFS-talenttræning.

René Christiansen

A+ træner og ansvarlig for talentudviklingen på den sportslige del overfor bestyrelserne, Team Danmark og DBU. Han fungerer desuden som bindeled til højeste niveau i EfB.

Rasmus Lundager

Uddannelsesansvarlig og kontaktperson til uddannelsesinstitutioner (studievejledere, mentorer) i Esbjerg Kommune. Ansvarlig overfor Esbjerg Ordning, samt VITA-skoleordning, planlægning, iværksættelse af supplerende undervisning for ældste gruppe i tæt samarbejde med Eliteidræt Esbjerg. 

Faglig udvikling

Derudover er der tilknyttet et fagligt udvalg, som er ansvarlig for den faglige udvikling af fodbolden i EfB. Her udvikles træningsmiljøer og trænerudvikling på alle niveauer.

Der er ligeledes etableret et politisk udvalg, der fungerer som bindeled mellem elite og amatør. Her ligger ansvaret for klubbens licens, organisationsudvikling økonomi med mere. Her foregår ligeledes samarbejdet med Vita, Rybners, Esbjerg Gymnasium, UC Syd, Elite Idræt Esbjerg, Esbjerg Kommune med flere.