Fornem hæder til FC Prostata

08. jan. 2017

Siden 2012 har fodboldklubben FC Prostata eksisteret i Danmark, men selvom navnet kunne lyde som et helt almindeligt klubnavn til et hold i et af landets seniorrækker, så er alle spillerne på lige netop dette 'nationale' klubhold helt specielle.

Holdet, eller måske rettere holdene, består nemlig alle sammen af mænd, der har fået konstateret prostatakræft, og som nu deltager i et forskningsprojekt, der har til formål at undersøge om deltagelse i klubfodbold kan øge livskvaliteten hos mænd med lige netop denne cancersygdom. 
Én af de blot fem klubber i Danmark, der deltager i projektet er Esbjerg fB., og derfor udløste det en enorm taknemmelighed, og ikke mindst en kæmpe begejstring på vegne af de mænd, der har deltaget i projektet igennem vores klub, da FC Prostata kunne modtage 'Danskernes idrætspris' i forbindelse med det store tv-show på DR - 'Sport 2016' - i går aftes! 

På vegne af de to trænere, Jan Hansen og Rasmus Copsø, der to gange om ugen træner de engagerede og motiverede mænd, og Søren Copsø, der har været med til at starte projektet op, sendes nedenstående lykønskning til de fuldt fortjente vindere.

Kære forhenværende og nuværende fodboldprostattiter

Som nogen måske så i går, vandt FC Prostata prisen "Danskernes Idrætspris 2016" i det store tv-show på DR "Sport 2016". 

Der skal fra Jan, Søren og jeg lyde et stort tillykke til jer spillere med prisen, både nuværende og forhenværende fodboldspillere. Uden jeres deltagelse, gåpåmod og træningsiver kunne denne pris aldrig været opnået.

Det er en kæmpe fornøjelse at have opnået noget så stort som en national pris med dette projekt. Jan og jeg var med ved prisuddelingen i går i Boxen - det var en stor oplevelse!

Vi starter op på tirsdag med træningen igen - hvis nogle af jer, der har holdt pause, har lyst til at møde op og være med, så er i mere end velkommen. Vi håber at se så mange som muligt Smil

Hilsen 
Jan, Søren og Rasmus

P.s. Er du interesseret i projektet, kan du læse videre via dette link - klik her

nyheder_divider