EfB Junior

Børn og legesyge EfB-tilhængere i alle aldre får nu en mulighed for at spille med deres klub, når det passer dem. Som den første danske sportsklub tilbyder EfB nu en børne-app, EfB Junior, som du kan downloade på din smartphone og få adgang til et EfB-univers fuld af udfordringer.

Når du downloader den nye app, bliver du medlem af EfB Junior, og så er du klar til at blive ført ind i en ny verden fuld af særlige EfB-spil. Når EfB-maskotten Strittiz tager dig med gennem banerne, vil du for eksempel møde en quiz med EfB-spørgsmål, et memory-spil med EfB-spillere, og vi tæller ned til den næste kamp ved, at du kan gætte startopstillingen. Du kan også uploade dine bedste EfB-fotos.

Du tjener guldmønter, når du bevæger dig igennem banen, og jo flere guldmønter du samler, jo længere kommer du i spillet. Ud over nye spil bliver der åbnet for gaver fra EfB, McDonald’s, Tarp Bageri og Sportigan. Så det gælder bare om at komme i gang for at få fat på guldet.

- Vi vil gerne have, at børn lærer EfB at kende så tidligt som muligt. Med den nye app gør vi det muligt at lære mere om spillerne og klubbens historie, og der sker noget omkring EfB, også når holdet ikke spiller kampe, siger kommunikationsansvarlig Rasmus Nejstgaard.

App’en er udviklet af Moove Advertising og kan downloades til iPhone og Android-smartphones – helt gratis.