Den store julefrokostbuffet

Traditionel julebuffet med alt hvad hjertet begærer. Leveres i samarbejde med Den Røde Okse.

Det kolde på buffeten

  • Marinerede hvide julesild med æblekarrysalat, løgringe og kapersfrugt 
  • Kryddersildefileter med hindbærsyltede rødløg, kvarte æg og ærteskud
  • Kogte æg med friske Nordsørejer, hjemmelavet mayonnaise og citronbåde
  • Varmrøget laksefilet med basilikumaioli, rød mizuna og laksekaviar
  • Lun leverpostej med stegte champignons og sprød bacon
  • Sprøde tarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og persille
  • Klassisk kalvesylte med rødbeder dertil hjemmelavet sennep 
  • Brødbuffet med smør

Det varme på buffeten 

  • Sprødstegt ribbensteg stegt med julens krydderier og havsalt
  • Julerødkål smagt til med andefedt og ribsgelé
  • Sukkerbrunede kartofler
  • Glaseret hamburgerryg med klassisk grønlangkål
  • Flødeskysauce
  • Rosastegt berberie-andebryst med syltede æbler og svesker
  • Hjemmelavede kalv- og flæskefrikadeller
  • Smørstegt julemedister med hjemmelavet grov sennep
  • Spidskål og hvidkålssalat med granatæblekerner, ristede hørfrø og vinaigrette
  • Marineret grønkålssalat med hakkede valnødder, høvlede æbler og revet ingefær

Desserter

  • Osteplanke med julesyltede nødder, oliventapanade, akaciehonning, kiks, dadler og figner
  • Hjemmelavet ris a la mande med polynesisk vanilje og lun kirsebærsauce

Natmad
Endnu ikke fastlagt