Retningslinjer

I EfB bestræber vi os altid på at have et godt samarbejde med pressen, samt være imødekommende overfor de henvendelser og ønsker, der måtte komme. Men der er vedtaget nogle fælles retningslinjer, der er gældende for alle klubber og kampe i Alka Superligaen.

Superflash Zone Interviews

Gældende for: (Viasat/TV 3+, TV 3 Sport, Canal 9/Canal 8 & DR TV, DR Radio & TV 2 Sporten).

Disse medier har mulighed for et kort Superflash interview efter kampen med en spiller. Her er der tale om to kamprelaterede spørgsmål, inden spilleren går i omklædningsrummet.
Øvrige interviews for rettighedshaverne samt mediepartnerne på highlights sker i Flash Zone før og efter kampen. 

Live-rettighedshaveren til den pågældende kamp har dog også mulighed for et Superflash interview med cheftræneren 2 minutter før kick off og kort før 2.halvleg.
Live-rettighedshaveren har ligeså mulighed for et Superflash interview med en ønsket spillet, når 1.halvleg er slut. 

Flash Zone interviews

Gældende for rettighedshaverne, der ikke sender kampen live på kampdagen samt mediepartnere på highlights: (Viasat/TV 3+, TV 2 Sport, Canal 9/Canal 8, DR TV, DR Radio, TV 2 Sporten, TV 2 News & regionale TV-stationer).

Øvrige interviews for rettighedshaverne samt mediepartnerne på highlights sker i Flash Zone før og efter kampen.
Ønskes interviews med spillere før kamp, skal det ske før opvarmning. Spillerne ankommer til stadion 75 minutter før kick off, og indtil 1 time før kick off er der mulighed for interviews (kun kamprelaterede spørgsmål).

Efter kampen kommer 2-3 spillere ud og står til rådighed for pressen, efter spillerne har været i omklædningsrummet (spillere valgt ud fra de ønsker, som pressen måtte have).

Post Match aktiviteter

Efter almindelige superligakampe holder klubben ikke pressemøde, men åbner op for et Mixed Zone interviewområde i spillertunnelområdet så snart spillere og trænere er tilbage i deres omklædningsrum. 

Til UEFA-kampe følger klubben kamparrangørernes regelsæt og holder pressemøde i Semco Maritime Lounge cirka 20 minutter efter kampens afslutning.

Mixed Zone interviews

Gældende for: Øvrige akkrediterede medier.

Alle øvrige akkrediterede medier har mulighed for interviews med spillere her.
Ønskes interviews med spillere før kamp, skal det ske før opvarmning. Spillerne ankommer til stadion 75 minutter før kick off, og indtil 1 time før kick off er der mulighed for interviews (kun kamprelaterede spørgsmål).

Efter kampen - og efter spillerne har været i omklædningsrummet - kommer 2-3 spillere ud og står til rådighed for pressen (spillere valgt ud fra de ønsker, som pressen måtte have).

Alle interviews på kampdage skal koordineres og ønskes hos EfB’s medieansvarlige, Rasmus R. Nejstgaard.

Kontakt med bænk under kamp

Rettighedshaveren til kampen har mulighed for et kort interview med assistenttræneren under spillet, hvis der sker udskiftninger, skader eller andet spektakulært undervejs i kampen. 

Adgang til omklædningsrum

Der er som udgangspunkt ingen adgang for pressen til EfB's omklædningsrum.
Dog er det muligt for rettighedshaverne til den pågældende kamp at lave billeder uden for omklædningsrummet før kampstart. Området ved omklædningsrummet skal dog forlades 10 minutter før kick off, eller når alle spillerne er samlet i omklædningsrummet og dørene lukkes.

Interviews på træningsdage

Alle EfB's træningspas er som udgangspunkt åbne for pressen. Ønskes interview med spillere og trænere bedes dette koordineret med EfB's medieansvarlige inden træningen.  

Er du i tvivl om ovenstående retningslinjer eller har yderligere spørgsmål, så kontakt EfB´s medieansvarlige.