Menu 2017

Forretter på buffet

Sprøde tarteletter med hønsekød i aspargessauce, persille og tomat
Klassisk tunmousse pyntet med rejer, citron, friske grønne asparges og tomatdressing

Hovedretter på buffet

Rosastegt kalveculotte med chipotle chili og havsalt
Barbecuestegt herregårdsskinke
Små stegte kartofler med sesam og tørret hvidløg
Hjemmelavet urtebearnaisesauce med frisk estragon
Farverig salatbar med friske grøntsager og hjemmelavet dressing
Marineret broccoli og æblesalat med pearl couscous, ristede nødder og bacon

Desserter på buffet

Hjemmelavet isbombe med frugtpuré, chokoladepynt og flødeskum
Saftig gulerodsmuffin med flødeostecreme, knuste Oreo-kiks og frysetørrede hindbær

Tilkøb af natmad pr. pers. 75,-

Legeret kartoffelporre suppe med sprødstegt bacon, croutons, purløg og creme fraiche med trøffelolie
Spicy gullaschsuppe, med oksekødstern, røget paprika, kartofler og grove grøntsager
Pålægsbord med 5 slags spændende pålæg, alt i tilbehør, rugbrød og grovbrød
+ Osteplanke + 30 kr.
+ Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål og leverpostej med bacon 30,- kr.
Hotdogs med alt i tilbehør
Spansk bondeæggekage med kartofler, grøn peber og stegte mini chorizo

Hent som pdf.

Har I andre ønsker til jeres menu kontakt da EfB Konference på 76126600 eller konference@efb.dk