FCK-talent til Esbjerg fB på lejeaftale

03. sep. 2012

EfB Elite A/S har indgået en lejeaftale med FC København om den 19-årige offensivspiller, Youssef Toutouh, frem til årsskiftet. Han skiftede fra Hvidovre IF til FCK på en treårig aftale i juli 2011, men har fået begrænset spilletid og har ikke udsigt til at være en del af førsteholdstruppen i 2012.

- Som det er normalt for mange unge spillere, har jeg haft svært ved at få chancen, og jeg har en alder, hvor jeg har brug for at spille for at udvikle mig. I Esbjerg vil jeg forsøge at få så mange kampe som muligt, selv om jeg ved, at det ikke bliver let. Måske har jeg godt af at prøve noget nyt for at få gang i karrieren igen, siger Youssef Toutouh.

Den 192 cm høje spiller er født i København af marokkanske forældre og havde sin fodboldopvækst i B 93, indtil han i 2008 skiftede til Hvidovre IF, hvor han i 2010-2011 fik sit gennembrud på 1. divisionsholdet med 14 kampe og tre mål. Efter skiftet til FC København er det blevet til tre indskiftninger i Superligaen og en hel kamp i DBU Pokalen mod FC Vestsjælland i efteråret 2011.

EfB’s Niels Erik Søndergård har ført forhandlingerne med FC København om Yuossef Toutouh, der kan dække de fleste offensive pladser, både på kanterne, central midtbane og som hængende angriber.

- Vi har fået gode referencer på Youssef både som person og fodboldspiller, og vi håber, at han med sin stærke teknik og sikkerhed i pasninger kan styrke bredden og skærpe konkurrencen om pladserne i truppen. Han spiller nogle positioner på banen, som er interessante i forhold til vores nuværende situation i Superligaen, siger Niels Erik Søndergård.

Af Frede Madsen

nyheder_divider