EfB-ambassadører

Hvad er en ambassadør?

EfB har en række officielle ambassadører, som indgår i klubbens korps af personligheder, der er med til at fortælle den gode historie.

Selvom ambassadørerne har vidt forskellige baggrunde, så går én ting igen hos alle i form af kærligheden til EfB.

Ambassadørerne har faste pladser på Blue Water Arena, som bliver benyttet, når kalenderen tillader det. Samtidig deltager de i forskellige arrangementer og netværk faciliteret af EfB.

Thomas Kristensen

Thomas Kristensen fra Hjerting har været stor EfB-fan, siden han besøgte stadion med sin morfar for første gang i 1970’erne.

Thomas er primært kendt for sin stemme, der har talt millioner af danskere gennem store sportskampe i blandt andet håndbold og fodbold på TV2.

Thomas Kristensen bor i dag i Odense, men følger og besøger ofte Esbjerg.

Holger K. Nielsen

Holger K. Nielsen er født og opvokset i Bramming, og derfor var EfB det naturlige fodboldhold at følge om søndagen.

Siden flyttede han til København for at gøre politisk karriere, hvor det blev blandt andet blev til en formandspost i 14 år for SF, ligesom Holger i perioden 2012 til 2014 var udenrigs- og skatteminister i Helle Thornings regering.

Hjertet banker dog fortsat for EfB, som han følger tæt weekend efter weekend.

Tobias Kippenberger

Tobias Kippenberger er musiker og sangskriver, der er kendt som forsanger i det danske rockband The Floor is Made of Lava.

Tobias er født og opvokset i Esbjerg, og har været trofast EfB-fan siden barnsben.

Jan Warborg

Jan Warborg er en kreativ ildsjæl med spidskompetencer inden for den digitale verden. Han arbejder til dagligt med influencer-markedet og med nogle af landets største digitale, personligheder.

Jan bor i Esbjerg, og er opvokset i Sædding. Foruden dette er han naturligvis stor EfB-fan.