EfB’s fremtid

Mens førsteholdet kæmper om tilbagevenden til Alka Superligaen har klubben taget et væsentligt skridt mod fremtiden.

Over de sidste par uger har klubben forlænget med intet mindre end 19 ungdomspillere fra klubbens eget akademi. Hovedparten af spillerne har indgået en 3-årig aftale, der er den maksimale længde af kontrakter i deres aldersgruppe.
– Det er min filosofi, at spillere, man er tilfredse med og tror på, skal være på 3-årige kontrakter. Det giver spilleren ro i sindet,  og det sikrer den økonomiske værdi for klubben. Er klubben og spilleren samt deres forældre stadig tilfredse med EfB efter det første år, sætter vi os endnu engang ned omkring bordet, og finder frem til en ny forlængelse, siger sportsdirektør, Ted van Leeuwen, som dermed bygger videre på det gode arbejde udført i SFS-samarbejdet.
– Denne gruppe af spillere samt øvrige spillere, der allerede er på kontrakter er tænkt til at blive vigtige brikker i de to strategier omkring opbygningen af førstholdet 2020 og førsteholdet 2022. I den forbindelse skylder vi en stor tak til SFS-klubberne rundt omkring i regionen. Det er de klubber, der er hjørnestenene i EfB. Forklaringen omkring, at forældre og bedsteforældre også repræsenteret på billedet, er mere end blot symbolik. Vi er meget taknemlige for deres kæmpe bidrag i det her og værdsætter det mere end ord kan fortælle, fortæller Ted van Leeuwen, som har stor tro på fremtiden..
– Det, at vores førstehold også idag er repræsenteret af mange unge akademispillere, er et tegn på, at ungdomsarbejdet og trænerne omkring det gør et rigtig flot arbejde. En dag rejser spillerne på det nuværende hold videre ud til endnu større adresser end EfB, og når den dag kommer vil forlængelsen af spillerne billedet her spille en vigtig rolle frem mod den næste milepæl i den her klubs rige historie. Vi håber, at vi har sikret EfB’s fremtid og at de her unge spillere en dag vil følge i fodsporene på de forrige. Som man siger “Den der har ungdommen, har fremtiden” og EfB har en stor fremtiden, det er der ikke skyggen af tvivl om siger, Ted van Leeuwen.
Spillerne & trænere på billedet er:

  1. rækkke fra venstre: Jonas Mortesen, Niels Erik Søndergård, Ted van Leeuwen, Mads Larsen
  2. række fra venstre: Magnus Sandfeld, Mirza Husic, Jeppe Paulsen, Andreas Lausen
  3. række fra venstre Jerry Lucena, Rasmus Rejnhold, Mikkel Nielsen, David Easter, Mads Zahr, Lars Vind
  4. række fra venstre: Simon Karkov, Tobias Stagaard, Nicolai Vitisen, Mads Kikkenborg, Andreas Troelsen, Renè Christiansen
    5. Række fra venstre: Mathias Holm, Mads Borchers, Thor Kristiansen, Anders Akselsen, Oliver Nielsen, Niels Theilman