Giv din passive støtte med et abonnement

Hvis du ønsker at støtte EfB med et fast, månedligt beløb, så kan du gøre det nu.

Læs herunder mere om hvad det går ud på, og hvordan du kan være med.

Hvad betyder det, og hvordan støtter jeg?

Passiv Støtte-abonnement er til de fans, der ønsker at støtte EfB, men som måske ikke har muligheden for at komme på Blue Water Arena til hjemmekampene. Med et Passiv Støtte-abonnement viser du din opbakning til EfB med fra 50 kr./mdr.

Hvordan foregår betalingen?

Abonnementet er forudbetalt. Du betaler ved oprettelse fra 50 kr. svarende til én måneds abonnement. Du vil fremover betale samme dato, som du har tilmeldt dig. Det betyder, at hvis du f.eks. tilmelder dig og betaler den 8. i en måned, vil du fremover bliver trukket den 8. i hver måned.

Hvordan kan jeg opsige mit abonnement?

Du har altid mulighed for at opsige dit abonnement, men du skal dog være opmærksom på bindingsperioden samt opsigelsesperioden. Opsigelse kan kun ske ved at rette henvendelse til EfB via e-mail på efb@efb.dk.

Hvor lang bindingsperiode er der på et Passiv Støtte-abonnement?

Bindingsperioden er seks måneder fra abonnementet oprettes. Efter bindingsperioden er der en opsigelsesperiode på løbende måned plus 30 dage.

Har du for eksempel en betalingsdato d. 8. september, og opsiger dit abonnement d. 30. september. Så har du allerede betalt for den løbende faktureringsmåned frem til d. 8. oktober, og bliver trukket for én ekstra måned frem til og med d. 8. november.

Hvornår skal jeg forny mit Passiv Støtte-abonnement?

Dit abonnement er fortløbende og skal ikke aktivt fornyes. Det fortsætter indtil du opsiger abonnementet.