Reserverne tabte 4-1 på Right to Dream Park

Dagens træning stod på restitution for Esbjerg fB’ reserver, efter de i går tabte 4-1 til FC Nordsjælland i reserveholdsturneringen på Right to Dream Park i en kamp, der bød på flere store chancer til begge hold.

Efter flere gode muligheder til begge hold i kampens begyndelse, var det FC Nordsjællands Jakob Johansson der efter 14 minutter spil, fulgte op på en ripost og scorede til 1-0 for FC Nordsjælland.
EfB havde efterfølgende flere opløb til chancer, men det blev aldrig rigtig farligt. I stedet blev det små 25 minutter senere til 2-0 for FC Nordsjælland, da Andreas Olsen kom alene igennem, og kunne ligge bolden stille og roligt forbi en chanceløs Jonas Jensen i EfB-målet.
Fem minutter før pausen kom EfB endelig på tavlen og reduceret føringen til 2-1, da Emmanuel Oti Essigba fik tilkæmpet sig et straffespark, og det Nicu Cârnat skulle eksekvere. Han scorede sikkert til 2-1, som også var stillingen ved pausen.
Efter pausen faldt der lidt mere ro over kampen, hvor FC Nordsjælland var farligst, og to gange blev det rigtig farligt. Første scorede Patrick Da Silva til 3-1, og senere var det Mathias Rasmussen kom på mål tavlen, og scorede til kampens slutresultat 4-1.
af Dennis Backmann Jørgensen

Kampen i tal:

FC Nordsjælland – EfB 4-1
14′ 1-0 Jakob Johansson
37′ 2-0 Andreas Olsen
40′ 2-1 Nicu Cârnat (str.)
64′ 3-1 Patrick da Silva
90′ 4-1 Mathias Rasmussen