Reservehold

3-1-sejr til reserverne over Vejle

Esbjerg fB slog mandag Vejle BK med 3-1 i Reserveligaen i et opgør, hvor Andri Bjarnason, Marcus Hansen og Andreas Troelsen kom på måltavlen.

Esbjerg fB tog mandag eftermiddag imod Vejle BK i Reserveligaen, og det udmøntede sig i tre point og en sejr, da holdet vendte 0-1 til en 3-1.

EfB stillede stærkt op fra start, og dominerede i størstedelen af kampen, og fik skabt tilstrækkeligt med chancer til at bringe sig foran.

Alligevel var det gæsterne fra Vejle, der scorede det første mål i det 39. spilleminut, da der i EfB’s målfelt opstod klumpspil.

Fra tæt hold var der således ingen slinger i valsen i forhold til at sparke bolden ind bag en chanceløs Corey Addai.

EfB svarede dog hurtigt igen, og Andri Bjarnason udlignede vejlensernes føringsmål inden pausen.

Fra anden halvlegs start foretog EfB en del indskiftninger, men det gjorde ikke noget for rytmen i kampen.

Det var nemlig fortsat de blå-hvid-klædte, der styrede begivenhederne, og derfor var det også fortjent, at det blev 2-1 ved Marcus Hansen.

Kantspilleren var trukket med frem, og fra sin position bagerst i feltet sendte han et indlæg i nettet.

Kort før tid blev det også 3-1, da U19-spilleren Andreas Troelsen omsatte et frispark til scoring.

Forsvarsspilleren sparkede med et følt skud holdets tredje mål i kassen, og dermed var sejren en realitet.

Esbjerg fB – Vejle BK 3-1 (1-1)

39′ 0-1 Lukas Engel
43′ 1-1 Andri Bjarnason
54′ 2-1 Marcus Hansen
88′ 3-1 Andreas Troelsen

Andri Bjarnason

46′ Andreas Troelsen (Con Ouzounidis)
46′ Bendix Bennetzen (Matthew Wolfe)
46′ Nikolaj Lund (Kempes Tekiela)
55′ Malthe Nielsen (Marcus Kristensen)
55′ Frederik Ehrhorn (Malthe Kristensen)