Blue Water Arena

BLUE WATER ARENA

Blue Water Arena er et moderne fodboldanlæg, som lever op til alle UEFA’s krav til nationale og internationale kampe.

Læs vores ordensreglement her.

Køb billet
Stemningsafsnit
Tage Sørensen-tribune
Sydbank-tribune
Telesikring-tribune
SKECHERS-tribune
Udebaneafsnit
Stemningsafsnit

I det nordøstlige hjørne af Blue Water Arena står vores mest aktive fans, og støtter holdet massivt – er du klar på at synge, skal du stå her. Fankurven er placeret på Telesikring-tribunen, og det er herfra stemningen primært sættes.

Tage Sørensen-tribune

Her får du det gode overblik over banen på Blue Water Arena, og det er muligt at få egen, fast plads, hvor du ønsker det. På den nedre del af Tage Sørensen-tribunen kommer du helt tæt på spillerne, hvilket giver en unik kampoplevelse.

Sydbank-tribune

Fra vores Sydbank-tribune har du mulighed for at entrere loungen på Blue Water Arena før, under og efter kampen samtidig med slaget på grønsværen kan følges nøje med et godt overblik fra gode pladser lige bag de to holds bænke.

Telesikring-tribune

På Telesikring-tribunen er der både stå- og siddepladser, og dermed en bred vifte af muligheder for at følge kampen tæt uanset, om du ønsker at stå ned på nedre afsnit eller sidde på øvre. Det er samtidig på denne tribune, at du typisk vil kunne møde spillerne efter kampen.

SKECHERS-tribune

På SKECHERS-tribunen er du placeret i den sydlige ende bag målet, og pladserne er unummererede. Således kan du og dine kammerater sætter jer sammen – uanset om det er på øverste afsnit eller nederste, hvor angrebene kommer lige mod jer.

Udebaneafsnit

I udebaneafsnittet, der kan have op til 1.700 besøgende fans, er der et unikt udsyn til banen, og det er muligt at benytte både nedre og øvre afsnit. Der er samtidig gode forhold i forhold til toiletter og boder. Her finder du relevant information til udebanefans.

11.286
Siddepladser
6.150
Ståpladser
26
Kørestolpladser
28
Pressepladser
17.442
Totalkapacitet
105 x 68 m.
BAnestørrelse
2008/2009
REnovering
1.200 lux
Lysanlæg