Presse

Find praktisk information om presse-forholdene på Blue Water Arena til Esbjerg fB’s hjemmekampe.

Akkreditering

For at sikre de bedst mulige forhold for alle medier skal journalister og fotografer selv akkreditere sig til EfB’s hjemmekampe via formularen længere nede på siden.

Akkreditering til førsteholdets skal ske senest kl. 12.00 på sidste hverdag inden kampen spilles. På kampdagen vil du ved henvendelse i administrationen på 1. sal (på B-tribunen) få udleveret din akkreditering og eventuelle foto- eller tv-vest, som skal afleveres i presserummet efter kampen.

Produktionsholdet fra TV-mediet, der har live-rettigheden til den pågældende kamp på Blue Water Arena, er akkrediteret på forhånd.

Opstår der problemer vedrørende akkrediteringen, bedes du kontakte Divisionsforeningen.

Akkreditering til kampe i pokalturneringen foregår via formular her på siden.

Presseindgang

Alle journalister, fotografer mv. skal benytte presseindgang A2, som findes ved siden af ishockey- og håndboldarenaen.

Presserum

På 1. sal på A-tribunen, under Carlsberg Lounge, er der presserum. Her udleveres holdopstillingerne ca. en time før kampstart, og der serveres mad og drikke.

Pressepladser

Pressepladserne er på de bagerste rækker på A-tribunen, og der er ikke-nummererede pladser.

Fotografer

Fotografer på baneområdet skal bære pressevest, som udleveres i administrationen på 1. sal. Vestene skal afleveres i presserummet efter kampen, og inden du forlader Blue Water Arena.

Internet

Der er gratis, trådløst netværk på stadion – i presserummet finder du tydelig skiltning med netværksnavn og password.

Mixed Zone

Der er ikke pressemøder efter kampene, men spillere og trænere er tilgængelige i mixed zone, som er placeret i kælderen for enden af spillertunnellen. Der er kun adgang til mixed zone via spillerindgangen ved Blue Water Dokkens bagside i det nordvestlige hjørne.

English

If you need an accreditation to an Esbjerg fB home match, an accreditation must be filled out via the web form below. Deadline for the accreditation is the last working day before the match at 12.00.

 

Akkreditering

Kontakt

Kenni Poulsen
Presse-ansvarlig

M: +45 40 54 33 33
E: kp@efb.dk