Bliv en del af regionens største brand

Har du brug for at få dit produkt eller firma profileret gennem et spændende og anderledes markedsføringskoncept er et samarbejde med os være løsningen for dig. Fodbold er klart den mest eksponerede sportsgren i vores samfund, og har som ingen anden sportsgren formået at fange folks opmærksomhed på tværs af grænser, sociale lag, alder og køn. Det handler om følelser og sammenholdet for hele byen, såvel som regionen – et sammenhold du kan blive en stor del af.

En del af et stærkt netværk

Ud over den signalværdi der ligger i at blive forbundet med EfB, åbner et samarbejde også op for utallige lige så spændende muligheder for moderne relationsmarketing. Som samarbejdspartner opnår man adgang til utallige nye relationer i et effektivt erhvervsforum, hvor der er rig lejlighed til at udbygge professionelle forbindelser.

Mere end et sponsorat

I EfB ser vi et samarbejde med en virksomhed som meget mere end et sponsorat – nemlig i langt højere grad et samarbejde mellem to partnere.

Vi ønsker, at vores partnere på alle niveauer involverer sig i klubben, og at de drager fordel af de mange muligheder, der naturligt ligger i Vestjyllands stærkeste brand, Esbjerg fB.

Hovedsponsor
Super Elite-partner
Elite-partner
Platin-partner
Guld-partner
Sølv-partner
Bronze-partner
EfB-partner
Sydvestjysk Fodbold Samarbejde
Akademi-partner

1924-partner