Netværk

Adgang til et unikt netværk i forbindelse med kampene

Hospitality

Få eksklusive VIP-oplevelser på Blue Water Arena

Aktivering

Aktiver dit partnerskab og skab opmærksomhed om dit brand

Eksponering

Værdifulde eksponeringsmuligheder digitalt og offline

Hvem er med?

Bliv en del af regionens største brand

Har du brug for at få dit produkt eller firma profileret gennem et spændende og anderledes markedsføringskoncept er et samarbejde med os være løsningen for dig. Fodbold er klart den mest eksponerede sportsgren i vores samfund, og har som ingen anden sportsgren formået at fange folks opmærksomhed på tværs af grænser, sociale lag, alder og køn. Det handler om følelser og sammenholdet for hele byen, såvel som regionen – et sammenhold  du kan blive en stor del af.

En del af et stærkt netværk

Ud over den signalværdi der ligger i at blive forbundet med EfB, åbner et samarbejde også op for utallige lige så spændende muligheder for moderne relationsmarketing. Som samarbejdspartner opnår man adgang til utallige nye relationer i et effektivt erhvervsforum, hvor der er rig lejlighed til at udbygge professionelle forbindelser.

Vi skræddersyer en løsning til dig

Vil du vide mere om mulighederne i et samarbejde med EfB kommer vi gerne med et konstruktivt oplæg til netop din virksomhed. Mulighederne er mange og kan kombineres individuelt efter virksomhedens behov.

 
 

Over 200.000 gæster årligt

Mere end 200.000 mennesker besøger årligt Blue Water Arena i forbindelse med enten fodboldkampe på stadion eller arrangementer i vores fantastiske rammer i Esbjerg Konference & Event.

Vi tilbyder derfor en unik platform til dig og din virksomhed, som via vores LED-bander langs banen får mulighed for at få en god eksponering til en specifik målgruppe.

På vores sociale medier har vi over 70.000 følgere.

Mere end et sponsorat

I EfB ser vi et samarbejde med en virksomhed som meget mere end et sponsorat – nemlig i langt højere grad et samarbejde mellem to partnere.

Vi ønsker, at vores partnere på alle niveauer involverer sig i klubben, og at de drager fordel af de mange muligheder, der naturligt ligger i Vestjyllands stærkeste brand, Esbjerg fB.

Skybox på Blue Water Arena

Det er både muligt at købe eller leje din helt egen skybox med plads til 10 personer og opleve en fodbold­kamp i fantastiske omgivelser med panoramaudsigt over Blue Water Arena.

I forbindelse med kampe serveres der en tre-retters menu, drikkevarer, kaffe og kage samt tribunebilletter til A-tribunen for 10 personer.

Bliv en del af holdet

EfB’s brand giver virksomheder i hele landet muligheder for at profilere sig på en stærk og unik platform. En platform der følges med stor medieinteresse, hvilket giver optimale muligheder for eksponering på landsdækkende TV, på internettet samt i dagblade og andre medier.

Mathias Rønn

Kommerciel chef

Mobil: +45 22 89 84 55

E-mail: mr@efb.dk

Mikkel Vestergaard

Key Account Manager

Mobil: +45 44 14 00 40

E-mail: mmv@efb.dk

Daniel Lauridsen

Aktiveringsansvarlig

Mobil: +45 51 16 35 64

E-mail: dl@efb.dk

Carsten Andersen

EfB Networking-ansvarlig

Mobil: +45 40 86 44 48

E-mail: ca@efb.dk