Førstehold

5.b fra Skærbæk havde en god oplevelse

EfB havde igen afviklet en konkurrence, hvor præmien var en VIP-oplevelse i Nord Lounge. Deltagerne skulle igennem et klassebillede vise god EfB-energi. Vinderne blev 5.b fra Skærbæk Distriktsskole. 

Nord Lounge var fyldt med glade børn og tilhørende forældre, som havde taget turen fra Skærbæk søndag middag for at nyde kampen og VIP-omgivelserne. De havde nemlig vundet konkurrencen, der havde kørt på EfB’s Facebook i ugen op til matchen.
Bella Casa sponsorerede lækre pizzaer og der var selvfølgelig fri sodavand til alle vinderne i Loungen, som var forbeholdt konkurrencens vindere. Mens pizzaerne blev spist, afholdt U19-træner Lars Vind og Marco Lund kampoplæg – efterfølgende stod Marco klar med autografkort.
Ved kickoff kunne de bevæge sig ud på Tage Sørensen-tribunen og overvære kampen, som endte 1-1 mod HB Køge. I en fin atmosfære, hvor tilskuertallet netop rundede 3.000, gjorde vinderne bestemt deres til at skabe en stemning.
Erik Skau Madsen, EfB’s sælger, stod som vært til arrangementet. Her blev han spurgt om han selv havde spillet for EfB – hvilket han jo har.
– Er du så en legende? lød spørgsmålet fra en af børnene, som fik Erik Skau Madsen til at trække på smilebåndet, der dog mente, at det kommer an på, hvem man spørger. Erik Skau Madsen vurderede arrangementet som en stor succes.
EfB håber, at alle nød oplevelsen!

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo