Førstehold

EfB henter Con Ouzounidis

Australske Con Ouzounidis er Esbjerg fB-spiller i de kommende tre år, idet forsvarsspilleren netop har underskrevet en aftale. 21-årige Ouzounidis kommer til fra Everton FC, hvor han har spillet i 10 år.

Esbjerg fB tilføjer yderligere kvalitet til forsvaret, da Con Ouzounidis er blevet tilknyttet på en tre-årig kontrakt frem til sommeren 2024. Forsvarsspilleren fra Australien kommer til efter at have fået sin fodboldopdragelse i den engelske Premier League-klub Everton FC.

Adm. direktør Brian Bo Knudsen glæder sig til at se den 193 cm. høje midterforsvarer i aktion for EfB.

– Vi får i Con Ouzounidis en fysisk stærk forsvarsspiller, som kommer til EfB med en god fodboldopdragelse og mentalitet efter mange år i engelsk fodbold. Han bliver en vigtig tilføjelse til truppen i forhold til at indfri vores målsætning om at rykke op i Superligaen, og vi glæder os til at se Con på Blue Water Arena, siger han.

Forsvarsspilleren ser frem til at prøve kræfter med dansk fodbold og til at møde de vestjyske fodboldfans.

– Jeg er meget glad for at være her i Esbjerg og i EfB. Det er en spændende mulighed for mig i et nyt land og i en ny liga, og jeg ser frem til at møde både mine nye holdkammerater, trænerstaben og ikke mindst fansene. Som spiller har jeg vindermentalitet, og arbejder hårdt i holdets tjeneste, og jeg håber, jeg kan bidrage til, at vi når sæsonmålet om oprykning, siger Con Ouzounidis.

Fakta:
Navn: 
Con Ouzounidis
Født: D. 8. oktober 1999
Tidligere klubber: Everton FC

Næste Hjemmekamp
søndag d. 12. maj - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo