Førstehold

EfB hylder danske veteraner

Esbjerg fB deltager i Veteran Match 2021, og vil derfor i forbindelse med hjemmekampen mandag mod HB Køge markere og hylde de danske soldaterveteraner.

Mange soldater har kæmpet for Danmark uden for landets grænser, og er efterfølgende vendt hjem til en svær dagligdag, og for at anerkende, hylde og ikke mindst hjælpe disse veteraner til en bedre hverdag, deltager Esbjerg fB i den landsdækkende kampagne Veteran Match 2021.

Det sker i forbindelse med hjemmekampen mandag aften på Blue Water Arena mod HB Køge, hvor forskellige markeringer til gavn for veteranerne vil løbe af stablen på efb.dk, de sociale medier og stadion. Samtidig inviteres op mod 150 soldaterveteraner til opgøret.

Veteran Match 2021 har deltagelse og opbakning fra hele Metal Ligaen i ishockey samt adskillige klubber fra 3F Superligaen og NordicBet Ligaen, der i fællesskab hylder de danske veteraner og sammen med kommuner, erhvervsliv og DIF Soldaterprojekt.

Jens Hammer Sørensen, adm. direktør i EfB, er glad for at have fået muligheden for at bakke op om det gode initiativ:

– Formålet er vigtigt, og når vi får muligheden for at være med til at sætte fokus på de danske veteraner via vores platforme, så bakker vi gerne op. Vi glæder os til kampen på mandag og til at byde veteranerne velkomne til en forhåbentligt god fodboldkamp.

Frans Hammer, næstformand i DIF og medlem af styregruppen bag Veteran Match 2021, fortæller:

– Erfaringerne fra DIF Soldaterprojekt viser med al tydelighed, at sport og fællesskaber er vigtige virkemidler i veteranernes kamp for at vende tilbage til et godt civilt liv. Derfor glæder vi os meget over, at veteranmatchen i år når ud til hele Danmark, så vi kan hjælpe endnu flere veteraner videre i livet.

Som tilskuer har du mulighed for at støtte veteranerne og projektet ved køb af specielle pins i boderne inde på stadion, i fanshoppen og caféen samt i loungen via MobilePay. En pin koster 50 kr.

>> Køb billet til kampen her

Næste Hjemmekamp
søndag d. 12. maj - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo