Førstehold

Afklaret Bech: Vi kender alvoren

Når Esbjerg fB fredag kl. 19.00 løber ind på Blue Water Arena til 3F Superliga-opgøret mod Randers FC, så står der atter værdifulde point på spil. Derudover er der en ny cheftræner på sidelinjen, idet Troels Bech sæsonen ud står i spidsen for holdet, og den 53-årige EfB’er glæder sig til opgøret.

Fredag aften kl. 19.00 ruller bolden atter på Blue Water Arena igen, når Randers FC gæster Esbjerg fB i Gruppespil 2 i 3F Superligaen. For EfB’s vedkommende står der værdifulde point på spil i jagten på at indhente Hobro IK på placeringen ovenover.
Kampen bliver samtidig den første i denne omgang for EfB’s cheftræner Troels Bech, der netop har overtaget det sportslige ansvar, og han er helt indforstået med den sportslige udfordring han og holdet står overfor.
– Vi står jo i en yderst vanskelig situation, hvorfor der ingen gratis kampe er. Der er et efterslæb, som vi kun har få skud i bøssen til at indhente, og det skal vi tage meget alvorligt og gøre alt for at indfri med det samme. Det har jeg heldigvis også allerede oplevet en trup, der er opsatte på, siger den nyudnævnte cheftræner med henvisning til tabellen i Superligaen.
Han har et et håb om, at EfB-truppen allerede fredag aften får skabt tro på tingene blandt de vestjyske fodboldfans med en god indsats. Samtidig vil han sørge for at fokus er det rette sted efter et par travle dage.
– Jeg håber og tror på, at vi kan tænde faklen og håbet mod Randers i form af dels en god præstation og dels et brugbart resultat. Det vil betyde meget for os og omverdenen, så det er naturligvis hvad, vi går efter.
– For os handler det om at holde fokus, og være målrettet på den opgave, vi står overfor her og nu, så det vil jeg italesætte overfor spillerne. Vi kan alligevel ikke gøre noget ved de andre holds resultater, så derfor foretrækker jeg at bruge energien på det, vi kan gøre noget ved, og det er os selv, siger Troels Bech.
For første gang siden primo marts vil der være tilskuere på stadion i Esbjerg, og selvom det er et meget begrænset antal, der lukkes ind, glæder det alligevel Bech.
– Fans på lægterne er en meget vigtig del af en fodboldkamp, så vi er da lykkelige over, at der må være nogle tilstede fredag aften, selvom vi gerne så mange flere. For mig personligt ser jeg også frem til igen at hilse på de mange, gode mennesker, der holder med og bakker op om EfB, slutter han.
Kamptruppen udtages efter torsdagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo