Førstehold

Agus: Skal statuere et godt eksempel

EfB’s spanske forsvarsgeneral, Agus Garcia har det fint med rollen som den erfarne i en ung trup og ser frem til at repræsentere den blåhvide trøje i Superligaen.

Agus Garcia kom til den vestjyske klub med målet om, at føre EfB tilbage til Superligaen og derfor glæder han sig over, at det lykkedes for ham og resten af truppen.
– Jeg kom til klubben i håb om, at jeg kunne hjælpe med at føre dem tilbage til Superligaen, for det er der EfB hører til. Nu er vi her og vi glæder os til at komme i gang selvom det kommer til at koste hårdt arbejde hele vejen rundt. Jeg tror vi kan udrette gode resultater, for vi vokser hele tiden med opgaven og forbedrer os dag for dag. Jeg vil spille mod de bedste, så derfor gør det heller ikke noget, at vi starter hårdt ud. Det er lige meget for mig, siger den spanske forsvarer med et smil.
Agus fremhæver også vigtigheden af de erfarne spillere i den unge trup, og mener, at de skal statuere et eksempel og vise vejen for de mange talenter.
– Vi har et godt hold med mange unge spillere blandet med erfaring, der nu skal præstere på det bedste niveau. Det er en opgave vi sagtens kan klare, og os der har erfaringen skal fungere som en mentor og lære fra os, hvilket er en rolle, der passer mig rigtig fint. Især Austin, Kauko og Halsti ved hvad der skal til for at spille Superliga, og det kan også blive en vigtig faktor for os, vurderer Agus Garcia inden han sætter ord på hans første år på den jyske vestkyst.
– Som jeg sagde før kom jeg til EfB med missionen om at spille Superliga, så derfor kigger jeg tilbage på et godkendt år, hvor jeg synes, at jeg har vist mine kvaliteter og kontinuerligt leveret stærke præstationer. Det er en dejlig by og fansene har taget godt i mod mig. Jeg er glad i Esbjerg og det samme er min familie, hvilket er meget vigtigt for mig.
Har du fået købt eller fornyet dit sæsonkort? Billetsalget er også åbnet for sæsonens tre første hjemmekampe – se mere på http://billet.efb.dk.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo