Akademi

Akademiet tilbage på træningsbanen

EfB Akademi startede torsdag op igen efter vinterpausen og spillere og trænere mødte ind til en anderledes træning på baggrund af Covid-19-restriktioner.

Torsdag eftermiddag blev der taget hul på forberedelserne frem mod forårssæsonen for Esbjerg fB’s bedste ungdomshold, da spillere og trænere i grupper samlede sig på kunstgræsbanen på Gl. Vardevej.

Den nyfaldne sne var ikke den eneste udfordring for EfB’erne, idet træningen skulle gennemføres i grupper med øje for de seneste Covid-19-restriktioner.

Trods de specielle omstændigheder lykkedes det at afvikle en god træning, fortæller akademichef Lars Vind.

– Først og fremmest var det rart at se hinanden igen og komme i gang, selvom vi naturligvis havde håbet på, at vi kunne starte op og træne under lidt andre forhold. Når det så er sagt, så tager vi selvfølgelig situationen meget alvorlig, og gør vores til at begrænse eventuel smittespredning ved at følge de retningslinjer, som vi har fået udstukket af DBU og Divisionsforeningen. Vi har struktureret os godt ud af det med de muligheder vi har for opdeling af spillere på kontrakt og ikke, og glæden ved at spille fodbold er heldigvis stadig intakt, siger han.

Se billeder fra træningsopstarten herunder.
Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo