Førstehold

Anders Dreyer håber på stor opbakning

Han startede i SFS-klubberne Bramming og Ribe, og nu håber den spændende tekniker, at hele området er klar til at bakke op, når EfB indleder foråret mod Skive IK.

Med ni scoringer i efteråret var Anders Dreyer en vigtig spiller for EfB, og meget tyder på, at han får en nøglerolle henover foråret, når der skal kæmpes indædt for oprykningen. Selv glæder den vævre offensivspiller sig voldsomt til, at der igen er gældende kampe på menuen, og han tror på, at EfB er endnu bedre stillet i jagten på en plads i Superligaen.
– Vi står godt, og vi er blevet skubbet bedre sammen under en lang opstart. Vi er blevet endnu mere et hold, og derfor synes jeg også, at vi står godt klar til den første kamp. Da vi kom tilbage efter jul og nytår var jeg allerede klar til, at vi skulle spille kamp igen, så det her har vi ventet med længsel på, og vi glæder os bare alle sammen helt vildt, fastslår Anders Dreyer, som kan se, at den lange opstart har gjort underværker, selvom han har savnet duften af savsmuld i manegen.
– Det har da været lidt anderledes, fordi vi har haft tid til mange flere træningspas. De har måske ikke været helt så hårde, som det har været tilfældet andre sæsoner, men det udligner sig, fordi der har været mange flere. Vi har også haft gode resultater i træningskampe, og selvom det ikke tæller for noget, så har der hele tiden været fremskridt. Nu gælder det heldigvis igen point mod Skive, og derfor håber jeg, at der er mange fra både by og opland, som kommer ud og støtter os, slutter Anders Dreyer, inden det går løs i åbningsbraget den 4. marts mod Skive IK, hvor jagten på en oprykningsplads indledes.