Førstehold

Andrés Schetino næsten på plads i EfB

EfB er få formalier fra at hente Andrés Schetino på lån hos Serie A-giganterne, ACF Fiorentina med en mulighed for at gøre aftalen permanent.

Den 23-årige U-landsholdsspiller fra Uruguay er en teknisk stærk allroundspiller, som både kan spille i midterforsvaret, samt alle de centrale midtbanepositioner, og sportsdirektør Ted van Leeuwen er meget begejstret for signingen.
– Det er en usædvanlig spiller at kunne tiltrække til en NordicBet Liga-klub i Danmark. Sidste år så jeg ham spille for Sevilla Atlético, Sevillas akademi, som spiller i den næstbedste spanske række. Jeg kender nogle personerne der, og de er alle meget positive omkring Andrés. Både hans evner, han karakter og hans mentalitet, siger Ted van Leeuwen.
Edgardo Andres Yubert Schetino Yanchev er det fulde navn. Han er født i Uruguays hovedstad Montevideo den 26. Maj 1995. Han spillede for den traditionsrige klub Centro Atlético Fénix i Montevideo før Fiorentina i 2016 købe ham for tre millioner euro, og senere sendte ham på lån i Sevilla.
– At EfB kan tiltrække en sådan spiller er en kombination af flere ting. EfB’s størrelse og omdømme, netværket, den store samarbejdsvillighed fra Fiorentina og det faktum, at vores individuelle træner Gonzalo Garcia har den samme baggrund. Den afgørende faktor var naturligvis spillerens egen motivation i kombination med hans agent om, at de tror på vores projekt er det rigtige skridt i hans karriere. Den her handel viser, hvis alle parter er motiveret er det muligt at finde en løsning i, hvad der kunne ligne “mission impossible”, slutter EfB’s sportsdirektør.
Andrés Schetino ankommer til Esbjerg i løbet af lørdagen, men vil ikke være en del af truppen til søndagens kamp mod Nykøbing FC.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo