Førstehold

Anyembe er glad for tilliden

Daniel ’Bolt’ Anyembe har været i startopstillingen samtlige kampe denne sæson, og den 20-årige er glad for tilliden fra trænerteamet.

Daniel Anyembe har været stærkt spillende for Esbjerg, der klarer sine pligter defensivt og samtidig har vist, at han er en vigtig del af det offensive spil i EfB’ernes højre side, hvor han kombinerer godt med Jacob Lungi og Mathias Kristensen.
Den hurtige back er glad for spilletiden og nyder hvert et øjeblik på banen i Superligaen. Anyembe ser samtidig fordele ved den indbyrdes forståelse, som han har med EfB’ernes andre unge spillere.
– Det er dejligt, at jeg har fået så meget spilletid i Superligaen og jeg er glad for den tillid fra John Lammers og trænerteamet. Jeg nyder at spille fodbold på det her mandskab, hvor der er en masse unge spillere, som jeg har fulgtes med i mange år. Det synes jeg også, man kan se på banen, at vi har en speciel forståelse med hinanden, siger Daniel Anyembe.
Tre svære opgør venter for Esbjerg fB i form af Brøndby IF, AaB og FC København, men ’Bolt’ tror sagtens, der kan hentes point til kontoen, hvis esbjergenserne holder sig til planen.
– Der venter os tre rigtig gode hold, som alle har fået en god start på sæsonen, men jeg tror sagtens at vi kan gå hen og drille dem. Hvis vi holder os til vores gameplan i alle 90 minutter, er jeg sikker på, at der ligger point og venter på os, selvom de på papiret er favoritter, fortæller hovedpersonen inden han understreger vigtigheden af støtten fra lægterne.
– Fansenes opbakning er utrolig vigtig, specielt når vi løber ind på banen. Man føler, at de er med til at give de ekstra procenter, som kan være netop dét, der gør at det tipper til vores fordel. Vi har nogle loyale fans, som følger os rundt omkring i landet, og de er uundværlige for os.
Daniel Anyembe og Esbjerg fB spiller søndag mod Brøndby IF på udebane klokken 18.00.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo