Partner

Anyembe var matchens bedste

Kampsponsor Andelskassen pegede mod den talentfulde højre back, der markerede sig med en stærk indsats på trods af nederlaget mod Vendsyssel FF i hjemmebanepremieren.

Daniel Anyembe, også kaldet Bolt, har erobret en af de elleve startpladser i John Lammers’ foretrukne line-up, og i hjemmebanepremieren viste han hvorfor. Den lynhurtige back var en konstant trussel mod Vendsyssels defensiv og kombinerede godt med Anders Dreyer, der sammen fik sat adskillige angreb op og gjorde betingelserne en anelse lettere for de offensive kræfter. Han var også arkitekten bag Adrian Petres første mål, hvor han gjorde et flot stykke forarbejde inden han assisterede rumæneren.
Præstationen gik da heller ikke ubemærket hen, da kampsponsoren, som til lørdagens match var Andelskassen, pegede på Daniel Anyembe som opgørets bedste. Derfor kunne områdedirektør Mikael Breinholt Juhl overrække ’Bolt’ et gavekort til Butcher på Blue Water Arenas nylagte græstæppe, som det synlige bevis på, at han var kåret som Man of the Match.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo