Partner

ART Service forlænger opbakningen

ART Service har forlænget og fortsætter dermed opbakningen som sølv-partner i Esbjerg fB i den kommende sæson.

I 10 år har ART Service været en del af Esbjerg fB, og virksomheden, der tilbyder rengørings- og serviceydelser, fortsætter også i den kommende sæson som sølv-partner.

Adm. direktør Per Bach fortæller, hvorfor opbakningen til EfB fortsætter ufortrødent:

– Det er attraktivt for os at støtte op om EfB, fordi vi får så meget igen. Vi nyder at komme til fodbold på Blue Water Arena, og det er en god anledning til at invitere både ansatte og forretningsforbindelser ud i anderledes rammer. Derudover er netværksdelen interessant for os, idet vi til arrangementerne i forbindelse med hjemmekampene møder mange spændende mennesker, som vi har gode dialoger med, og alt dette lagt sammen gør, at vi ikke har været i tvivl om, at vi også fremover skal være med.

Erik Skau Madsen, Key Account Manager hos EfB, glæder sig til at fortsætte samarbejdet med virksomheden.

– Vi er meget glade for at arbejde sammen med ART Service, og sætter stor pris på den historie, vi har sammen gennem 10 år. Den er vi stolte af, og vi har altid mærket opbakning uanset, hvordan det lige er gået på banen i den enkelte sæson, så vi ser frem til også i den kommende sæson at byde dem velkommen på Blue Water Arena, siger han.

ART Service har hovedkontor i Esbjerg, og beskæftiger 150 medarbejdere.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo