Partner

Austin blev kåret til Kampens Spiller

Esbjerg fB’s stime på 10 ubesejrede kampe i streg blev torsdag aften brudt, da Silkeborg IF rejste fra Blue Water Arena med en 2-1-sejr. Rodolph Austin blev af fansene kåret til Kampens Spiller.

Topbbraget torsdag aften i 1. division på Blue Water Arena mellem Esbjerg fB og Silkeborg IF endte ikke med ønskede resultat set med blå-hvide briller, da gæsterne fra det midstjyske stak afsted med alle tre point efter en 2-1-sejr. EfB fik reduceret mod slutningen, men det lykkedes ikke at score endnu engang trods et massivt pres.

Forsvarsspiller og anfører Rodolph Austin bød som sædvanligt ind med hård fight og et stort hjerte i duellerne, og han var også farlig i de offensive aktioner. Eksempelvis midtvejs i anden halvleg, da han headede mod mål på et indlæg, men symptomatisk for EfB strøg bolden lige forbi den ene opstander.

Da fansenes stemmer i EfB-appen skulle sættes, var der ingen tvivl. Med knap en tredjedel af stemmerne blev Austin valgt som Kampens Spiller.

Forsvarsgeneralen modtog efter kampen en gavekurv med lækre hudpleje-produkter fra Rønsbøl leveret af Kampens Spiller-partner NiceHair.dk.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo