Førstehold

Austin hædret som Man of the Match

Nymindegab Kro, der var kampsponsor til søndagens match mod FCM, pegede på Austin, da kampens bedste skulle vælges. Fortjent hæder til den defensive kriger, der spillede en stor kamp.

EfB og FC Midtjylland stødte søndag aften sammen i et ægte topbrag på Blue Water Arena, og det var en kamp, som havde det hele og sluttede på bedste vis med Petres udligning til 2-2 i overtiden. Flot kulisse, gode mål, spænding til det sidste og ikke mindst talrige dueller, hvor især Markus Halsti og Rodolph Austin spillede en flot, flot kamp i det defensive.
Rodolph Austin er vendt stærkt tilbage efter sin skadesperiode og er ved at udvikle sig til en sand favorit hos Esbjerg-tilhængerne, der elsker, når Jamaicaneren udøver en af de ikoniske glidende tacklinger ude mod sidelinjen. Esbjergs nummer 8 var også den spiller, der markerede sig stærkest hos kampsponsor, Nymindegab Kro.
Med følge heraf, kunne Kristoffer Vig fra Nymindegab Kro sammen med sin søn overrække et gavekort til Butcher og Nymindegab kro nede på plænen, som det synlige bevis på, at Rodolph Austin blev kåret som Man of the Match.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo