Partner

Austin kåret til banens bedste mod FCN

For anden hjemmekamp i streg kårede hjemmepublikummet Rodolph Austin til Kampens Spiller, da Esbjerg fB mandag aften spillede 0-0 med FC Nordsjælland på Blue Water Arena. Den 33-årige jamaicaner fik efter kampen overrakt et gavekort af kampsponsor Jan Stagaard fra Terminalen Esbjerg.

Esbjerg fB og FC Nordsjælland spillede mandag aften 0-0 i et opgør, der ikke går over i historien blandt de bedste på Blue Water Arena. Duelspillet og tacklingerne havde overtaget i en kamp, hvor særligt EfB-defensiven udmærkede sig ved en robusthed, som i sidste ende var et vigtigt point værd i den fortsatte jagt på bronzemedaljerne.
Bannerfører og foregangsmand i den stærke defensiv var kampen igennem Rodolph Austin, som i Markus Halstis skadesfravær, bar anførerbindet, og flere gange markerede sig positivt med veltimede tacklinger på vigtige tidspunkter. Da stemmerne fra publikum var talt op, stod jamaicaneren som den klare vinder af titlen som Kampens Spiller.
Rodolph Austin fik efter kampen overrakt et gavekort til Nymindegab Kro af filialdirektør Jan Stagaard fra kampsponsor Terminalen Esbjerg.