Førstehold

Bech før Hobro: Intet afgøres søndag

Søndag kl. 16.00 tager Esbjerg fB imod Hobro IK hjemme på Blue Water Arena i et meget vigtigt opgør i 3F Superligaen. EfB kan nemlig gå forbi Hobro i tabellen med en sejr i kampen om at undgå direkte nedrykning, men cheftræner Troels Bech fokuserer på, at intet bliver afgjort søndag.

Det bliver forbudt for børn søndag eftermiddag på Blue Water Arena, når Esbjerg fB og Hobro IK tørner sammen. Blot to point skiller holdene ad i tabellen, og da EfB er placeret under nordjyderne, skal der gerne en sejr på kontoen for at kravle væk fra sidstepladsen i Gruppespil 2, der er lig med nedrykning fra 3F Superligaen efter 32 kampe.
Med fire point i de seneste to kampe kommer EfB ind til kampen med rygvind, men cheftræner Troels Bech advarer mod at tro, at tingene bliver afgjort søndag.
– Hvis der er tvivl om, hvor vigtig opgøret er, kan man jo bare kigge på stillingen, og den del har vi naturligvis styr på. Når det så er sagt, så er der ikke noget, der falder på plads placeringsmæssigt eller bliver afgjort søndag, og vores tilgang er, at kampen er den første i det dobbeltopgør mod Hobro, vi kigger ind i.
– Men vi vil selvfølgelig gå efter at tage den anden sejr på stribe på hjemmebane og bringe os selv i en gunstig position frem mod de sidste kampe i gruppespillet. Der er ikke tid eller plads til at ramme forbi skiven, så vi skal være koncentrerede om den forestående opgave.
– I forlængelse af dette mærker jeg også netop en stor koncentration fra spillertruppen på den kommende kamp. Vi er bevidste om situationen og alvoren, og det ansvar der medfølger, så jeg forventer at se et EfB-hold, der griber ud efter muligheden for at opnå et brugbart resultat, siger han.
Det ligger fast, at Mohammed Dauda, der har scoret i de seneste to kampe, og Ante Erceg sidder over med karantæne. Det tvinger Bech til at foretage justeringer.
– Der vil selvsagt komme ændringer i forhold til de seneste kampe, og vi øver os på træningsbanen i, hvordan vi griber det an. Jeg oplever en stor iver for at spille og gribe chancen, så der er flere forskellige valgmuligheder, og det er et særdeles positivt kort at stå med på hånden, siger Troels Bech.
Modstanderen Hobro har spillet uafgjort 15 gange i sæsonen, og det er et bevis på, at der venter en hård lektion søndag, mener Bech.
– Vi kommer til at stå overfor et hold fyldt med mandfolk. De er med i alle kampe og er svære at slå, hvilket deres mange uafgjorte resultater er et bevis for, så der er ingen tvivl om, at vi kommer til at arbejde hårdt for det resultat hele klubben stræber efter, slutter han.
Kamptruppen udtages efter lørdagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo