Førstehold

Bech før Horsens: Midt i et stafetløb

Kampene falder i øjeblikket med få dages mellemrum i 3F Superligaen, og for Esbjerg fB’s vedkommende betyder det, at holdet tirsdag på udebane mod AC Horsens får mulighed for at følge sejren over Randers FC fredag op. Cheftræner Troels Bech spår et energifyldt opgør.

Esbjerg fB spiller tirsdag aften kl. 18.00 på udebane mod AC Horsens, når anden runde i 3F Superligaens Gruppespil 2 afvikles. Hjemmeholdet er placeret i toppen af puljen, mens EfB jagter Hobro på tredjepladsen, og derfor er tvunget til at hente point.
Cheftræner Troels Bech er bevidst om vigtigheden af at følge fredagens flotte 4-2-sejr over Randers FC op, da turneringen stille og roligt lakker mod enden.
– Jeg plejer at sige, at en sæson ikke er en sprint, men derimod et marathon, hvor man egentligt har god tid. Det er ikke længere tilfældet, og man kan vel nu bedst sige, at vi er i færd med et stafetløb, for vi har travlt med at få skrabet nogle point sammen.
– Præstationen fredag var god, og jeg har stor tillid til, at holdet kan gentage den, så vi med en helhjertet arbejdsindsats giver os selv de bedste forudsætninger for endnu et godt resultat, siger han.
Han forudser en kamp med en høj intensitet, hvilket EfB-truppen forbereder sig godt til.
– Opgøret, tror jeg, bliver fyldt med energi, og netop modstanderen Horsens har jo gennem flere sæsoner sat standarden i Superligaen for, hvor hårdt man kan arbejde, og dette skal vi kunne matche.
– For at lykkedes med den del doserer vi træningen frem mod tirsdag, så vi kan byde ind og gøre kampen ligeværdig på dette parameter, siger Bech.
Kamptruppen udtages efter mandagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo