Partner

Bethard ny bettingpartner i EfB

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB kan nu præsentere et nyt samarbejde med Bethard Denmark, som fremadrettet bliver klubbens officielle bettingpartner.

Esbjerg fB og Bethard Denmark har indgået en aftale, som gør det svenske bettingfirma til officiel bettingpartner.
Bethard Denmark sikrer sig med aftalen værdifuld eksponering på EfB’s hjemmebane Blue Water Arena til kampene i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen, og vil samtidig sætte fokus på aktivering af sponsoratet.
Adm. direktør hos EfB, Brian Bo Knudsen, er tilfreds med, at netop Bethard Denmark er ny bettingpartner.
– Vi er meget stolte af, at Bethard Denmark ser mulighederne i et stort samarbejde med os. Det er en væsentlig spiller på betting-markedet med masser af sponsorerfaring bag sig fra mange klubber og sportsgrene i Skandinavien, siger han.
Henrik Olsson, Head of Marketing hos Bethard Denmark, er stolt af aftalen med EfB, og glæder sig til at rulle fanaktiviteter ud til gavn for de sydvestjyske fodboldfans.
– Bethard Denmark er glade for det netop indgåede partnerskab med EfB, og vi er utroligt stolte over at blive bettingpartner for sidste sæsons bronzevindere. Samtidig ser vi et stort potentiale i klubben, og glæder os til at lave en masse aktiviteter med klubbens fans fremadrettet, siger Henrik Olsson.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”16475″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo