Førstehold

Billetsalg åbent til juletræsfesten

Mandag den 3. december kan du komme til EfB’s årlige juletræsfest og møde Esbjerg-spillerne i hyggelige omgivelser kombineret med masser af julestemning. Der er et begrænset antal pladser, og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet.

Juletiden nærmer sig, og det betyder samtidig, at EfB’s juletræsfest også venter lige rundt om hjørnet. Der er lagt op til en eftermiddag med masser af julehygge og fodboldstemning for store og små til det traditionsrige arrangement i Carlsberg Loungen. Esbjergs Superligaspillere møder op, hvor det er muligt at få en snak samt en autograf med de blå-hvide idoler.
EfB’s cheeleaders og julemanden kommer også forbi med sin nissepige, der deler slikposer ud til alle børn. Kom og dans om juletræet, spis af æbleskiverne, og nyd gløgg, kaffe, te og saftevand til arrangementet mandag den 3. december fra 16.30-18.00.
Billetter kan købes på http://billet.efb.dk. Prisen pr. person kr. 100,-. Der er et begrænset antal pladser, og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo