Partner

Bjarnason blev Kampens Spiller

Esbjerg fB kom tilbage på sejrssporet lørdag, da holdet slog Fremad Amager med 2-0. Andri Bjarnason scorede et flot mål, og blev af fansene kåret til Kampens Spiller.

Blue Water Arena lagde græstæppe til opgøret mellem Esbjerg fB og Fremad Amager lørdag eftermiddag, og det endte med en blå-hvid sejr på 2-0 efter scoringer af Andri Bjarnason og Mathias Kristensen i anden halvleg.

Islandske Bjarnason blev skiftet ind efter 55 minutters spil, og markerede sig med det samme i slagsmålene med udeholdets forsvarsspillere. Angriberen gjorde også væsen af sig på anden vis, for han skulle blot bruge et kvarters tid på banen, inden han sparkede en bold flot i mål.

Da fansene skulle stemme i EfB-appen, blev Bjarnason belønnet for sin indsats, idet han løb med flest.

Bjarnason modtog efter kampen en gavekurv med lækre hudpleje-produkter fra Rønsbøl leveret af Kampens Spiller-partner NiceHair.dk.