Førstehold

Bjarnason forlader EfB

Esbjerg fB og Andri Bjarnason er blevet enige om at stoppe samarbejdet et halvt år før tid, så islændingen får mulighed for at skifte til hjemlandet og klubben IBV Vestmannaeyjar.

31-årige Andri Bjarnason forlader Esbjerg fB nu for at skifte hjem til Island og klubben IBV Vestmannaeyjar i den bedste række. Angriberen kom til EfB i sommeren 2020, men stopper altså et halvt år før kontraktudløb.

28 kampe og syv mål blev det til for Bjarnason, som adm. direktør Jens Hammer Sørensen sender gode ord med på vejen.

– Andri Bjarnason er en fantastisk fyr og en dygtig fodboldspiller, som vi ønsker alt det bedste fremover. Han har hver dag mødt ind i EfB med en positiv tilgang og leveret professionelt både på og uden for banen, så det har været en fornøjelse at arbejde med. Bjarnason har fået en mulighed for at skifte hjem til Island, og det ønskede vi ikke at stå i vejen for, siger han.

Angriberen har nydt sit ophold i byen og i klubben, fortæller han:

– Jeg har haft en god tid i Esbjerg, som er en dejlig by, der fortjener et hold i Superligaen. Personligt havde jeg håbet på, at vi i min tid kunne have klaret en oprykning, for der hører EfB hjemme, men det lykkedes vi desværre ikke med. Nu glæder jeg mig til mine nye udfordringer i Island samtidig med, jeg ønsker alle fans og klubben held og lykke fremover.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo