Førstehold

Blue Water Arena går kontantløs

Stadionet på Gl. Vardevej går kontantløs til kampen mod OB, og der opfordres derfor til betaling med MobilePay eller betalingskort i boderne.

Hele regionens hjemmebane, Blue Water Arena, går kontantløs til kampen mod OB, hvorfor EfB nu opfordrer til at bruge MobilePay eller betalingskort. Som erstatning for sedler og mønter, kan der dog veksles til såkaldte coins, mens det fortsat er muligt, at bruge kontanter ved billetlugen.
Coins kan på kampdage købes i billetlugen ved hovedindgangen, EfB Caféen samt coins-boder på B, C og D-tribunen. Vores kunder er også velkomne i EfB administrationen i hverdage mellem klokken 10.00 til 14.00. Som førnævnt, anbefaler vi dog, at bruge MobilePay eller betalingskort, når købet gøres i én af de mange boder på stadion.
Vi opfordrer samtidig til at bruge app’en Waiteer, når der skal forfriskninger til. Du får besked, når din bestilling er klar og springer samtidig køen over. Waiteer giver 2 % af omsætningen til TIFO, og du hjælper derved til at skabe endnu bedre oplevelser på Blue Water Arena.
Det kontantløse stadion er sat i gang for at please både kunder og frivillige i boderne, da håndteringen effektiviseres og vil derved medvirke til mindre ekspeditionstid.


Følgende coins kan købes:
Fadøl/Somersby 45,-
Sodavand/Kildevæld 30,-
Grill medister m/brød 30,-
Grillpølse/Fransk hotdog 25,-
Chips/Popcorn/Slikpose 25,-
Kaffe/Te/Kakao 20,-
Juice/Chokoladebar 15,-
Snaps 15,-

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo