Førstehold

Blue Water forlænger arenasponsorat

EfB’s hjemmebane har siden 2007 heddet Blue Water Arena, og det samarbejde forlænges frem til 2023

Siden 2007 har stadionspeakeren kunnet byde velkommen på det smukke stadion Blue Water Arena, og den sætning er der ingen grund til at ændre, da Blue Water Shipping og EfB er blevet enige om at forlænge arenasponsoratet.
– Esbjerg og Sydvestjylland er vores hjemmebane, og det vil vi gerne være meget tydelige omkring, selvom vi er en international virksomhed. Derfor fortsætter vi parløbet med EfB, som vi ser som en fornem repræsentant for vores område, og det er samtidig vigtigt for os at vise, at vi står fast, selv når der er lidt modvind. Blue Water Arena har dannet ramme om mange store kampe, og det er vi sikre på, at den også kommer til i fremtiden. Vi er overbeviste om, at EfB snart vender tilbage til den bedste række, fastslår Kurt Skov, Blue Waters grundlægger og bestyrelsesformand.
Det positive budskab vækker naturligvis stor glæde på Gl. Vardevej, hvor de sydvestjyske fodboldfans i de kommende fem sæsoner stadig skal gå til fodbold på Blue Water Arena.
– Det er en meget vigtig tilkendegivelse af, hvilken rolle EfB spiller her i området, selv når vi taler virksomheder, som bevæger sig på internationale markeder og beskæftiger mennesker fra mange nationer. Vi er et samlingspunkt, og den rolle er vi både stolte og ydmyge over at tage på os. Blue Water Shipping er en markant virksomhed med gode værdier, og vi er stolte over, at vores hjemmebane også fremover skal bære deres navn. Det passer bare rigtigt godt sammen, for Blue Water Shipping og EfB er synonymer med vores region, og vi glæder os til at forsætte det gode samarbejde, siger salgschef hos EfB, Christine Bendixen om den nye aftale, der løber frem til sommeren 2023.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo