Partner

Blue Water og EfB laver ny fem-årig aftale

Hjemmebanen for Esbjerg fB hedder også i de kommende fem år Blue Water Arena, idet transport- og logistik-virksomheden Blue Water Shipping har valgt at forlænge som Super Elite-partner og herunder fortsætte med navnerettigheden på stadion.

Siden 2007 har Esbjerg fB’s hjemmebane heddet Blue Water Arena, og det bliver der ikke ændret ved, idet Blue Water Shipping har tegnet en ny, fem-årig aftale frem til 2028 som Super Elite-partner.

Søren Nørgaard Thomsen, adm. direktør i Blue Water Shipping, fortæller:

– Blue Water Shipping har altid bakket op om EfB, og vi har gennem alle årene været meget glade for at være en del af klubben. Og vi er glade for at fortsætte vores samarbejde ved at forlænge sponsoratet, som betyder, at vi runder 20 år med navnet Blue Water Arena. En sådan kontinuitet er ganske enestående i dansk fodbold. Vi har haft mange gode oplevelser på Blue Water Arena, og ser frem til mange, nye minderige oplevelser og sejre de kommende år.

– Det lægger os meget nært, at byen har en stærk fodboldklub. Det kræver, at byens virksomheder bredt bakker op, og bidrager til at skabe de bedste rammer for den klub, vi alle holder så meget af.

Jens Hammer Sørensen, adm. direktør i EfB, glæder sig ligeledes over aftalen, og kalder Esbjerg-virksomheden inspirerende:

– Først og fremmest er vi meget glade for og stolte over at have givet håndslag på en ny, langvarig aftale med Blue Water Shipping. Siger man Esbjerg, så kan man ikke komme uden om også at sige Blue Water Shipping. Den imponerende rejse, som virksomheden har været på siden etableringen i 1972, er en inspirationskilde for alle. Både EfB, byen og regionen, og vi er meget tilfredse med, at vi hver dag bliver mindet om, vi holder til på Blue Water Arena.

– Ligesom det for Blue Water Shipping har været vigtigt at fastholde navneretten til byens flotte stadion, så har det også været en topprioritet for os. Blue Water Arena er et af landets suverænt bedste stadions, og det flugter med de værdier og den kvalitet, man forbinder med Blue Water Shipping. Vi er derfor meget glade for, at vi også de næste mange år skal give sydvestjyderne gode fodboldoplevelser på Blue Water Arena.

Blue Water Shipping, der i dag har over 2.000 ansatte på flere end 70 kontorer rundt om i verden, blev grundlagt i Esbjerg i 1972.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo