Klub

Bolden ruller igen i U19- og seniorafdelingen

Efter en kort sommerferiepause er Esbjerg fB’s moderklub nu klar til at starte forberedelserne op til en ny sæson i seniorfodbolden.

Som det tidligere er blevet annonceret, så har Esbjerg fB’s moderklub lavet nye aftaler med et helt nyt team omkring klubbens førstehold, der kommer til at spille i Jyllandsserien. Det betyder, at Søren Pallesen, Lars “Lungi” og Kaj Schmidt er klar til at byde nye, som gamle spillere velkomne til den nye sæson.

Derudover er gamle kendinge som Peter Torsland, Kris Svane, Michael Behrendsen og Hasse Alsing stadig en del af klubbens set-up, og skal hjælpe omkring klubbens øvrige hold i Serie 3 og Serie 5.

Samtidigt er Rasmus Lundager, der tidligere har været sportslig ansvarlig i klubben, blevet repræsentant for seniorafdelingen i bestyrelsen, og vil nu være ansvarlig for klubbens nye projekter omkring udvikling af U19- og seniorfodbolden.

Ud over opstart for seniorafdelingen har klubben desuden besluttet at starte et U19-hold op igen. Holdet vil blive trænet af Erik Skau Madsen, der senest har været assistenttræner for Danmarksserie-holdet i Varde.

U19-holdet vil træne samme dage og på samme tidspunkter som seniorafdelingen, så der er mulighed for samtræning og et godt og udviklende træningsmiljø, og også her vil Rasmus Lundager bakke op om udviklingen af det tilbud – også på banen.  

Klubbens U19-hold er tilmeldt i U19 Liga 2.

Den officielle opstart for både U19- og seniorspillere er mandag d. 19. juli kl. 18.30, hvor klubben tager imod både nye som gamle U19-og seniorspillere.

Herefter trænes der hver mandag, tirsdag og torsdag kl. 18.30 på bane 5 og 6 i forbindelse med klubhuset.

Spørgsmål kan rettes til Hasse Alsing på tlf. +45 26 16 90 30 eller Rasmus Lundager på +45 61 12 16 41​.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo