Borchers dobbeltscoring sikrede U17-sejr

Jerry Lucenas U17-mandskab hev sæsonens første sejr, da de blå og hvide vandt 2-1 mod AaB. Mads Borchers stod for begge Esbjerg-scoringer.

Opgøret startede med tilvænning for Esbjergs mandskab, der havde forventet at spiller mod en AaB-formation på 4-4-2. I stedet stillede hjemmeholdet med tre mand i den bagerste kæde, men det fik Jerry Lucena og trænerteamet hurtigt styr på og der gik ikke mere end elleve minutter før Mads Borchers kunne bringe EfB foran 1-0. Et flot solo-mål fra den unge kantspiller.
Der gik dog ikke mange minutter før AaB meldte sig ind i opgøret igen med en scoring. Hjemmeholdet slog en dødbold mod bagerste stolpe og sendte den videre modsat, hvor Oliver Børsting stod fri og kunne let sende den i nettet til 1-1. Det var generelt en tæt-spillet kamp med to mandskaber, der gav alt de havde i duellerne.
Med en halv time spillet bragte Mads Borchers sig selv i fokus atter engang. Patrick Tjørnelund slog et perfekt indlæg i boksen og her steg Borchers op og headede den flot i mål. Esbjerg foran 2-1, hvilket bestemt ikke var ufortjent.
I pausen justerede Jerry Lucena og trænerteamet på enkelte ting og det gav et lille overtag herefter. Kadencen faldt dog i løbet af anden halvleg og trætheden spillede ind, hvilket gav en hektisk afslutning for EfB. Nordjyderne kom for nemt til chancer i kampens sidste ti minutter og Nicolai Vistisen måtte hive en klasse-redning frem kort før tid.
Esbjerg-defensiven kæmpede alt de kunne og sikrede dermed en 2-1-sejr. Jerry Lucena var tilfreds efter kampen, hvor sæsonens tre første point blev sat på kontoen.
– Det var en hård kamp for drengene, men vi ser også at hårdt arbejde betaler sig. Det var et meget tæt-spillet opgør, men jeg synes alligevel, at vi fortjente sejren. Vi spiller en god kamp og vi har lige det ekstra overtag på attituden. Det var rigtig dejligt med en sejr, siger Jerry Lucena.

AaB – EfB 1-2 (1-2)
11’ 0-1 Mads Borchers
15’ 1-1 Oliver Børsting
29’ 1-2 Mads Borchers
22. Denis Catovic
46’ Zean Dalügge (Magnus Sandfeld)
70’ Frederik Ehrhorn (Kristian Iversen)
80’ Marcus Kristensen (Marcus Hansen)