Førstehold

Brink: Vil gøre en forskel

Den vævre offensiv-spiller, Mark Brink ser frem til igen at gøre sig i Superligaen, og håber på, at kunne sætte et fint aftryk i landets bedste række.

Blue Water Arena endte i foråret i ren ekstase da returbilletten blev sikret til landets fineste selskab, Superligaen. Sæsonpremieren venter nu lige om hjørnet, hvor FC Nordsjælland bliver første opgave for esbjergenserne.
Her glæder Mark Brink sig til at repræsentere de blåhvide farver mod prominente navne som FC København, Brøndby IF og FC Midtjylland, og håber samtidig at holdet netop kan drille de store mandskaber i løbet af sæsonen.
Den unge midtbanespiller vil i hvert fald gøre sit for at præge kampene, når chancen byder sig.
– Jeg håber personligt, at jeg kan få en masse spilletid og samtidig gøre en forskel for Esbjerg i Superligaen. I forhold til opstarten i sidste sæson, er vi nu et mere sammenspillet mandskab, der er blevet suppleret med et par forstærkninger, og det tror jeg vil gøre en forskel for os. Selvom vi er en meget ung trup, tror jeg sagtens vi kan gå hen og drille de større modstandere og dermed sætte vores aftryk i kampene, fortæller Mark Brink, der ikke bekymrer sig om det svære program, der venter for vestjyderne.
– Vores startprogram er ikke nemt, men det tænker jeg ikke så meget over. Vi skal møde alle hold, så hvem vi møder først er ligegyldigt for os, og forhåbentligt står vi med point på kontoen allerede den 15. juli.
Mark Brink og resten af truppen møder søndag AC Horsens i den sidste test forud for sæsonpremieren, når FC Nordsjælland byder EfB’erne velkommen på det sjællandske den 15. juli.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo