Partner

Brøns Group ny sølv-partner i EfB

Brøns Group har valgt at bakke op om Esbjerg fB, idet virksomheden, der er importør af landbrugsmaskiner af højeste kvalitet, er ny sølv-partner.

Brøns Group er nu en del af Esbjerg fB, idet virksomheden har indgået en aftale om et sølv-partnerskab, der blandt andet fokuserer på at skabe netværk.

Indehaver Dan Hamann fortæller, at opbakning til EfB og netværket har været afgørende faktorer.

– Vi bakker op om EfB, fordi vi ønsker, at det skal gå fodboldholdet godt, og finder det vigtigt. Samtidig er vi interesseret i det stærke netværk med alle de andre partnere, der er, og vi har et håb om at få skabt nogle nye relationer og kontakter den vej igennem. Vi glæder os til at blive aktive, og komme på Blue Water Arena, når det igen bliver tilladt, siger han.

Key Account Manager hos EfB, Lone Marie Jessen, glæder sig over aftalen.

– Vi er glade for at byde Brøns Group velkommen i “EfB-familien”, og ser frem til samarbejdet, hvor vi vil lægge særligt vægt på vores netværksdel og på den måde hjælpe til at skabe mere værdi forretningsmæssigt, siger hun.

Brøns Group er importør af Krone-, JCB- og AMAZONE-landbrugsmaskiner. I 2016 opførte virksomheden et nyt, stort domicil med kontor, lager og værksted under samme tag.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo