Partner

Carlsberg Danmark forlænger sponsorat med EfB

Carlsberg Danmark indgår ny femårig aftale med EfB. Fremover vil der også være mulighed for at nyde specialøl fra hanerne på Blue Water Arena.

Det prestigefyldte brand, Carlsberg Danmark, har været en mangeårig samarbejdspartner og leverandør af øl og læskedrikke hos Esbjerg fB. Det gode samarbejde fortsætter fremadrettet, da parterne netop er blevet enige om at forlænge aftalen med fem år.
Steen Dølby, Senior Area Manager hos Carlsberg Danmark, glæder sig over aftalen, som også medfører nye muligheder for fans og øvrige samarbejdspartnere på Blue Water Arena.
– Vi er stolte af, at vi nu har lavet en ny femårig aftale med EfB, som er hele regionens hold her i området. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og der venter os fem nye, spændende år. Det betyder meget for Carlsberg at vi kan associere os med Sydvestjyllands fodboldflagskib, hvor der ligger mange kommercielle muligheder. Fremadrettet bliver det også muligt, at købe specialøl fra hanerne på Blue Water Arena. Vi glæder os til de næste år sammen med EfB, fortæller Steen Dølby.
Adm. direktør hos EfB, Brian Bo Knudsen, ser naturligvis også frem til fortsætte samarbejdet med Carlsberg Danmark.
– Carlsberg er en mangeårig samarbejdspartner, så derfor vækker forlængelsen selvfølgelig begejstring hos os. Det er en langvarig aftale og vi er glade for, Carlsberg investerer i fadølsanlægget på stadion, som vil øge udvalget af forskellige øl og læskedrikke til vores mange gæster. Det viser bare, at begge parter er glade for det mangeårige samarbejde. Med aftalen fortsætter det stærke brand Carlsberg Lounge på Blue Water Arena også, hvilket er meget glædeligt, siger Brian Bo Knudsen.
På billedet ses adm. direktør hos EfB, Brian Bo Knudsen sammen med Senior Area Manager hos Carlsberg Danmark, Steen Dølby.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo