Førstehold

Claus Nørgaard ny assistenttræner i Esbjerg fB

Esbjerg fB har fundet afløseren for assistenttræner Lars ”Lungi” Sørensen, som efter sæsonen overgår til en anden rolle i klubben. Valget er faldet på 39-årige Claus Nørgaard, der i optakten til den nye sæson tiltræder i EfB.

Den tidligere cheftræner i SønderjyskE, Claus Nørgaard, er fra sæsonen 2019/2020 ny assistenttræner i Esbjerg fB, hvor han erstatter Lars ”Lungi” Sørensen, som til sommer skal bestride en vigtig post i ungdomsakademiet efter aftale i vinter ved kontraktindgåelse.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig over aftalen med Claus Nørgaard, som besidder de kvaliteter, EfB har været på udkig efter.
– Det har hele tiden været planen at ansætte en assistenttræner med erfaring og kompetencer fra højeste niveau, og det får vi med ansættelsen af Claus Nørgaard, som sikrer os et meget stærkt trænerteam også i den kommende sæson i Superligaen, siger han.
Han fremhæver Claus Nørgaards tidligere opgaver med talentudvikling som et vigtigt aspekt i forhold til klubbens overordnede mål om at bringe egne talenter frem.
– Claus har arbejdet rigtig meget med unge spillere i sin tid i Brøndby og som cheftræner for flere ungdomslandshold i DBU, og det passer godt med den strategi vi har i EfB om at udvikle vores unge spillere til førsteholdsfodbold, siger Jimmi Nagel Jacobsen.
Claus Nørgaard tiltræder i EfB, når holdet tager hul på forberedelserne til den kommende Superliga-sæson.
Fakta:
Navn: Claus Nørgaard
Født: D. 17. december 1979
Trænerkarriere: Herning Fremad, Vejle Boldklub, IK Skovbakken, Brøndby, DBU, SønderjyskE

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo