Partner

Claus Sørensen Gruppen er fortsat bag EfB

Claus Sørensen Gruppen er i den kommende sæson også hovedsponsor i Esbjerg fB, idet parterne er blevet enige om betingelserne for en forlængelse, der skal ses som et udtryk for fortsat opbakning.

Mere end 25 år efter at Tage Sørensen var hovedarkitekten bag stiftelsen af selskabet bag Esbjerg fB, EfB Elite A/S, står Claus Sørensen Gruppen fortsat bag med en fornem støtte, idet selskabet netop har forlænget hovedsponsoratet for yderligere en sæson.

Det vækker glæde hos Jens Hammer Sørensen, adm. direktør, der er stolt over aftalen på EfB’s vegne.

– Vi er stolte af, at kunne præsentere en fornyet hovedsponsoraftale med Claus Sørensen Gruppen, som uanset hvad altid har stået bag EfB. Det har vi en enorm respekt for, og det er af afgørende betydning for det spændende projekt, der venter klubben.

– Claus Sørensen Gruppen er blevet synonym med EfB qua den lange, flotte historik, der begyndte tilbage i slut-halvfemserne, og vil række ind i fremtiden også. Den rejse glæder vi os meget til at fortsætte, og det sender et stærkt signal til hele regionen om, at vi er værd at samarbejde med.

– Opbakningen forpligter i dagligdagen, hvor vi skal fortsætte med at gøre os umage og vinde den næste kamp i overført betydning således, at vi hele vejen rundt i EfB udvikler og forbedrer os på alle parametre. Det skylder vi den store støtte, siger han.

Adm. direktør hos Claus Sørensen Gruppen, Jesper Toft Mathiasen, fortæller om motivationen for at fortsætte som den største partner i EfB:

– Vi har i Claus Sørensen Gruppen, siden Tage Sørensen og andre erhvervsledere i 1997 besluttede, at EfB skulle tilbage i toppen af dansk fodbold, bakket op om klubben i medgang og modgang, og det er denne forlængelse af hovedsponsoratet også et udtryk for.

– Det er vigtigt, at klubbens fans og byens virksomheder står sammen om at skabe et langsigtet, holdbart fundament for elitefodbold i Esbjerg. Det kan kun ske ved, at alle, store som små, vælger at støtte op om EfB, så vi også fremadrettet har en klub med eget akademi, og kan få klubben i sportslig og økonomisk balance.

– Det er nu, vi i fællesskab skal vise, at vi som by kan se bort fra manglende sportslige resultater, og i stedet se fremad og, at vi ved et bredt funderet sammenhold, kan bringe klubben tilbage til toppen af NordicBet Ligaen inden for overskuelig fremtid.

Claus Sørensen Gruppen, der har været hovedsponsor i EfB siden 2016, består blandt andet af Viking Life-Saving Equipment og Vestfrost foruden Claus Sørensen Ejendomme.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo