Partner

Claus Sørensen Gruppen forbliver hovedsponsor

Esbjerg fB’s hovedsponsorat med Claus Sørensen Gruppen forlænges med yderligere to år. Aftalen er et udtryk for et godt samarbejde og et fælles mål om at indfri ambitioner, udvikling og profilering af Esbjerg til glæde for det sydvestjyske fodboldpublikum.

Efter tre år som hovedsponsor for Esbjerg fB har Claus Sørensen Gruppen valgt at forlænge samarbejdet med yderligere to år. Aftalen sikrer Claus Sørensen Gruppen en høj status og eksponering af gruppens virksomheder som EfB’s hovedsponsor.
Hos adm. direktør Brian Bo Knudsen er der stor begejstring i forhold til forlængelsen af det gode partnerskab.
– Vi er stolte af og glade for, at Claus Sørensen Gruppen fortsat ønsker at være en markant del af EfB. Det er glædeligt for alle, at en så stærk gruppe af virksomheder med hovedkontor i Esbjerg vil fortsætte med at være en medspiller i de kommende to sæsoner, og vi ser frem til at fortsætte og udvikle samarbejdet.
– Uanset om vi har spillet i den næstbedste række eller – som i den netop afsluttede sæson – med helt fremme i Superligaen, så har vi mærket opbakning og forståelse for situationen, og det sætter vi stor pris på, siger Brian Bo Knudsen.
Esbjerg-virksomheden har gennem årtier været en trofast støtte for EfB, og den lange historie i klubben har spillet en afgørende rolle i forhold til beslutningen om fortsat at bakke op.
– Claus Sørensen Gruppen har i mange år været af den opfattelse, at en by af Esbjergs størrelse bør være repræsenteret i landets bedste fodboldrække, og vi har derfor på forskellig vis støttet EfB i arbejdet for at nå dette mål.
– Det kræver vedholdenhed i både ord og gerning, og det er derfor en stor glæde i Claus Sørensen Gruppen at kunne gentegne hovedsponsoratet på et tidspunkt, hvor EfB har kæmpet sig tilbage i toppen af dansk fodbold. Vi glæder os samtidig over talentarbejdet i klubben, og det er vores håb, at mange gode kræfter vil stå sammen om at støtte EfB’s videre færd som stjernen i byens sportsverden, siger adm. direktør John Riis Andersen.
Claus Sørensen Gruppen består af Claus Sørensen A/S, Viking Life-Saving Equipment A/S, Vestfrost A/S og Blika A/S.
På billedet ses fra venstre Lone Marie Jessen og Brian Bo Knudsen fra EfB samt adm. direktør i Claus Sørensen Gruppen John Riis Andersen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo