Førstehold

Claus Sørensen Gruppen forlænger hovedsponsorat med EfB

Claus Sørensen Gruppen har været en mangeårig og afgørende støtte for Esbjerg fB og derfor glæder det adm. direktør, Brian Knudsen, at samarbejdet fortsætter endnu et år.

Tilbage i 1997 besluttede daværende direktør fra Claus Sørensen A/S, Tage Sørensen, at Esbjerg fB skulle tilbage til toppen af dansk fodbold og bidrog dermed til etableringen af professionelle forhold i den vestjyske traditionsklub. Nu godt tyve år efter er Claus Sørensen Gruppen fortsat en afgørende samarbejdspartner og hovedsponsor for klubben, og det samarbejde fortsætter. Parterne er nemlig blevet enige om, at forlænge hovedsponsoratet for den kommende sæson, hvor EfB skal gøre sig i landets bedste række.
– Det er jo en arv efter Tage Sørensen, som vi med glæde fortsætter. Vi vil gerne vise, at vi bakker op omkring EfB, der nu er tilbagevendt til Superligaen. Det er nemlig vigtigt for byen og dens forståelse, at oprykningen blev sikret. Esbjerg er Danmarks 5. største by og derfor skal den også have et Superliga-hold, der hjælper til, at styrke hele brandet sammen med andre sportsgrene i byen. Vi har stået fast, mens EfB var i NordicBet Ligaen, og vi sender et stærkt signal til byens øvrige virksomheder, der peger mod vigtigheden af den støtte, som EfB og sporten i det hele taget har brug for. Det er en signalværdi, og det kan hjælpe hele området med at skabe opmærksomhed nationalt og samtidig trække borgere til byen. Det er et sponsorat, der er givet med hjertet og fastslår, at vi er en del af Esbjergs DNA, fortæller adm. direktør fra Claus Sørensen A/S, Jesper Toft Mathiasen.
Det er naturligvis noget der vækker glæde på Gl. Vardevej og EfB’s adm. direktør, Brian Knudsen ser det som en afgørende faktor for regionens hold.
– Det er en glædelig udmelding for EfB og hele området, at vi nu kan offentliggøre forlængelsen af samarbejdet med en så erhvervsstærk gruppe af virksomheder. Aftalen der har været på plads siden maj måned inden afslutningen af NordicBet Ligaen sætter dermed et afgørende aftryk forud for Superliga starten, og det er noget vi er meget taknemmelig for og stolte af, siger Brian Knudsen.
Claus Sørensen Gruppen består af Claus Sørensen A/S, Viking Life-Saving Equipment A/S, Vestfrost A/S og Blika A/S.
På billedet ses adm. direktør hos EfB, Brian Bo Knudsen og adm. direktør hos Claus Sørensen A/S, Jesper Toft Mathiasen.